Lue kirja

Tällä hetkellä näillä uusilla sivuilla kirja on tarjolla vain .doc-muotoisina teksti tiedostoina. Yritän, jossain vaiheessa keksiä tavan, jolla saan luvut teille helposti luettavaksi ja joka on samalla minulle helppo tapa järjestää.

Olen pahoillani luvuissa esiintyvistä monista kirjoitusvirheistä. Tarkoitukseni on käydä uudelleen luvut läpi ja korjata virheet. En vain vielä ole löytänyt motivaatiota siihen, ja ilman motivaatiota lopputulos ei ole hääppönen.

Yleisesti mitä muutoksia ensimmäisen version jälkeen
Pääsyitä, miksi aloitin kirjoittamaan kirjaa uudestaan oli se, että tarina hahmottui paljon paremmin mielessäni ja luonteet hahmoille tuli huomattavasti selkeämmiksi.

Perusidealtaan tarina pysyy samana, mutta monet asiat tapahtuvat eritavalla tai eriaikaan kuin ensimmäisessä versiossa (joskus jopa eri henkilö tekee asian, jonka teki toinen henkilö vanhassa versiossa). Sen luulisi pitävän kiinnostusta yllä myös vanhojen lukioiden osalta.

Huomattavin muutos ehkä on se, että tuon VerArenin ja verenhaltiat jo alussa esille. Myös Weidenhalin menneisyys tulee esille tarkoittaen, miksi se koskaan oli siellä samaan aikaan sen paholaisen kanssa.

Yksi suuri ero on myös se, että nykyään tämä kirja on trilogia eli jaettu kolmeen osaan. 

Tässä nyt on ne huomattavimmat erot, jotka nyt tulee mieleeni (ja uskallan paljastaa). 

Niin! Ja joitain vanhoja kohtauksia olen saattanut poistaa.

-Miia, 2003 tienoilla

Kaksoset ja Veljentytär

Maahishaltioiden kaupungin johtavaan yhteisöön syntyy kaksoset. Nämä kaksoset riistetään vanhemmiltaan heti syntymänsä jälkeen. He kasvavat ja valitsevat eri tiet elämissään tietämättä olevansa osa suurta legendaa. Heillä on myös suuri osa yhteisönsä tulevaisuudessa, josta he ovat täysin tietämättömiä. Voivatko nämä ihmeelliset kaksoset tuoda rauhan yhteisöönsä ja maahishaltioiden rotuun?

Ensimmäinen kirja
Nuoruus
Johdanto
Luku 1
Luku 2
Luku 3
Luku 4
Luku 5
Luku 6
Luku 7
Luku 8