Waiting for Changes - Odottamassa muutoksia

Tällä sivulla olevat tarinat/projektit ovat joko suurien muutosten edessä tai niiden kehittely on tauolla.

Nämä eivät ole projekteja, jotka olisin jättänyt kesken. Olen ainoastaan siirtänyt ne tälle sivulle odottamaan kunnes voin jälleen keskittyä niihin.

I have moved stories/projects that will face changes or are on hold.

These are not projects that I intend to leave unfinished. They are only here waiting for a time when I can give more attention to them again.

(The descriptions for the current projects on this page are only in Finnish, because that's the only language they will be found in.)

Legenda Maahishaltiasta

Legenda Maahishaltiasta on erittäin suurien muutosten edessä. Niinkin suurien, että tarina ei ole enää lainkaan entisellään.

Muutos on kuitenkin hidasta ja niin vaiheessa, että tulevasta ei kannata vielä mitään paljastaa. Eli alkuperäinen Legenda Maahishaltiasta on projekti joka päättyi tähän.

Tarinasta ja sen hahmoista tulee kuitenkin vielä osa suurempaa kokonaisuutta! Täysin kadonnut tämä tarina ei siis ole.

Ikuiset Nuoret

Ikuiset Nuoret on joutunut taka-alalle kaiken muun ohella ja sen kehittely ja tulevat muutokset joutuvat vielä odottamaan. Jo olemassa sivut on kuitenkin edelleen nähtävissä linkin kautta.

Tätä tarinaa eivät suuret muutokset odota, mutta tällä hetkellä minulta ei sille liikene tarpeeksi aikaa. Tämän takia annan sen mieluummin odottaa vuoroaan tällä sivulla.