Kuka on winzrella?

Oikea nimeni on Miia Tilli. Olen syntynyt vuonna 1985 joulukuun aikana.

Olen piirtänyt koko ikäni ja jossakin vaiheessa aloin luoda paljon erilaisia tarinoita. viator-miia-tosipieni.jpgEnsimmäinen vakavemmin luotu tarina on "Legenda Maahishaltiasta", jonka loin vuonna 1999. Matkan varrella se on muuttunut lukuisia kertoja ja alusta alkaen siitä oli tarkoitus tulla kirja. Aluksi unelmoin sen julkaisemisesta, mutta siitä unelmasta olen luopunut kauan sitten. Tarina ei ole niin ihmeellinen, että sille kannattaisi löytää kustantaja XD Tarinalla on kuitenkin sen verran tunnearvoa, että en ole luopunut siitä. Pidän sen myös verkossa halukkaita lukijoita varten. 

Ensimmäinen vakavempi sarjakuvani on "Tari Uyest'" (tai "the Way of Dreams"). Tämän tarinan loin vuonna 2002 ja se on sittemmin muovaantunut aina parempaan suuntaa. Aloitin sen julkaisemisen verkossa vuonna 2009. 

Ensisijainen projektini on "Taint of Exile", jonka loin vuonna 2004 ja se ilmestyi verkkoon samaisena vuonna. Tämän tarinan ja sarjakuvan päätehtävä on auttaa minua oppimaan tarinan kerrontaa ja muita asioita. 

"Ikuiset Nuoret" on tarina, josta en voi ottaa kaikkea kunniaa itselleni. Osa kunniasta kuuluu siskolleni ja hänen ystävälleen. Sarjakuvan tosin loin itse. Sivujen ja taiteen laatu ei ole parhainta taidonnäytettä, koska syyni piirtää sitä ovat eri kuin syyni työskennellä muiden töideni kimpussa.

Näiden tarinoiden rinnalla minulla on paljon muitakin tarinoita (toiset vähemmän tai enemmän vaiheessa). Piirrän myös paljon ja olen mukana online roolipeleissä. Luen myös paljon sarjakuvia ja joitakin kirjoja. (Olen aina ollut huono lukemaan kirjoja vaikka rakastankin niitä. Hassua, eikös?!)

Aliakseni verkossa on ollut "winzrella" jo monta vuotta. Aikoinaan minulla oli toinen alias, mutta sitä en kerro... Winzrella on joka tapauksessa hahmo "Legenda Maahishaltiasta" -tarinasta. Hänen kuvansa voitte nähdä samalla sivulla yhteystietoni alla (paina "winzrella"-linkkiä vasemmalla).

Aion rakentaa sivun, josta voi nähdä piirtämistaitojeni kehityksen vuosien varrelta. Yritän jopa löytää oikein vanhoja piirustuksia. Täytyy vain toivoa, että äitini ei ole ehtinyt heittää niitä pois... Kun se sivu on valmis, löytyy tältä sivulta linkki kyseiselle sivulle. Tähän hätään voit kuitenkin tutustua kehitykseeni vuodesta 2003 vuoteen 2009 (englanniksi).

Onko mitään muuta mitä haluaisit tietää?

desk-pieni.jpg
Piirustuspöytäni, kun työstän "Taint of Exile"'n sivua.