Ikuiset Nuoret

uott_uus.jpg

"Harva tietää minkänlaisen tarinan nämä rauniot pitävät sisällään. Mitä tapahtui näillä lumotuilla raunioilla vuosia sitten?
Harva tietää..."

(Available only in Finnish, but if people are interested I might consider translating it.)

Kaikki lapset leikkivät ja niin me kolmekin leikimme. Joskus kolmisin, joskus kaksin, joskus yksin, joskus joidenkin muiden kanssa, mutta meillä oli leikkikaluja, joita oli satoja, kun niitä tehtiin aina vain lisää ja lisää. Nämä leikkikalut eivät olleet Legoja, eivät Kinder-leluja eikä mitään muutakaan, mitä saattoi ostaa kaupasta.
Nämä lelut oli tehty paperista piirtämällä ja värittämällä. Nämä paperiset lelut olivat kuvia My Little Pony-poneista, joita tehtiin aina vain lisää. Näillä me leikittiin pitkän aikaa ja hiljalleen mielikuvituksen tuottamana syntyi tarinaa, jonka hauskuudesta on ristiriitaisia mielipiteitä.
Sarjakuvaa varten, jota alunperin piirrän siskolleni, leikin aikana luomaamme tarinaa on pakko muuttaa, mutta se on kuitenkin se samainen leikki, jota leikittiin yhä uudestaan ja uudestaan samalla tai eri tavalla, mutta aina näillä paperisilla poneilla.

Lue Sarjakuva
-tällä hetkellä ei ole verkossa luettavissa-

Hahmot

Tietoa


Tarina, sen hahmot ja juoni © 1998-2013 Miia, Sanna ja Ilona.
Ikuiset Nuoret sarjakuvan suunnittelu ja piirustukset © 2003-2013 Miia Tilli. 
Minkäänlaiset yhtäläisyydet muihin tarinoihin, hahmoihin ja ideoihin on silkkaa sattumaa. Kuitenkin myönnettäköön että leikissä monet tapahtumat on monien eri asioiden inspiroimia, jotka silloin oli tavalla tai toisella meitä kiinnostaneet.