Vanha versio

Tässä sinulle luettavaksi ensimmäinen versio Kaksoset ja veljentytär trilogiasta. Tämän version kirjoittamisen aloitin, joskus vuoden 1999 tienoilla. Teksti sisältää paljon kirjotusvirheitä, epäjohdonmukaisuutta ja muita kirjalle hyvin huonoja asioita, joita en tule korjaamaan. Jos nämä asiat sinua ei haittaa, olet tervetullut lukemaan ensimmäistä versiota, jota en ehtinyt kirjoittamaan loppuun ennen kuin aloitin kirjoittamisen uudelleen alusta vuonna 2003.

Vanhaa versiota lukiessasi tulet huomaamaan itsekeksityn sanan "khan". Aikoinaan tämä oli toinen nimitys maahishaltioille, mutta jossain vaiheessa poistin sen. Kuitenkin joissain kohdissa vanhassa versiossa se nimitys on jäänyt huomaamatta ja vaihtamatta. Kun "khan"-sana esiintyy, sillä tarkoitetaan yksinkertaisesti maahishaltiaa. Uudessa versiossa "khan" tulee esiintymään ennemmin tai myöhemmin, mutta tämän nimityksen olen antanut toiselle keksimälleni rodulle.

Vanha versio on tarjolla vain .doc-tiedostona. En tule laittamaan sitä verkkoon muussa muodossa. Jos et voi lukea .doc-tiedostoja ja välttämättä haluat lukea vanhan version, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla.
winzrella@hotmail.com

Lue vanha versio