Tyttöjengi

KERTOJAT POIKAJENGI TYTTÖJENGI LON JENGI
EKSOOTTISET SPOILERI JENGI MUU JENGI SIVUHAHMOT
tyttojenginetti4.jpg
Tyttöjengi on toinen puoli koulua johtavasta jengistä. Vaikka poikajengi ja tyttöjengi ovat oikeasti yksi kokonainen jengi heidät usein erotellaan kahdeksi. Käytännössä Nuoli on koko jengin johtaja, mutta tyttöjengin oma johtaja on Naamio.
Jengin tytöiltä vaaditaan kauneutta ja tietynlaista tyylikkyyttä jota heidän tulisi ylläpitää kaikissa tilanteissa. 
 

varpu-02.jpg

MUSTIKANVARPU
Kutsumanimi: VARPU

 

Varpu on tyttöjengiläisille eräänlainen äitihahmo. Hän kuuntelee huolesi tuomitsematta sinua ja sen takia on ansainnut suuren kunnioituksen muilta. Poikajengin jäsenet myös kääntyvät huoliensa kanssa Varpun puoleen. Huolimatta siitä, että hän on kaikkien tukena ja tulee toimeen kaikkien kanssa hän on kuitenkin omalla tavallaan pidättyväinen. Yksikään jengin jäsen ei voi sanoa todella tuntevansa Varpun.

Voimat: Varpu voi kasvattaa mustikoita ja mustikanvarpuja tyhjästä, mutta monille on herännyt epäilys, että hänen taitonsa ei rajoitu siihen.
Värit: vaaleanpunainen, lila, valkoinen

Ikä: oletettavasti 18
Tärkeimmät suhteet: -
Synnyinmaa: Suomi
Huonetoverit: Tikki, Suklaa, Päivänkakkara
Jengipari: Ase


paivis-02.jpg

PÄIVÄNKAKKARA
Kutsumanimi: PÄIVIS

(hän antaa vain harvojen kutsua itseään lempinimellään)

Päivänkakkara on suurikokoinen nuorinainen, joka vasta liityttyään tyttöjengiin huomaa olevansa niin selvästi suurempi. Hän on pitkä ja suurirakenteinen, jonka takia kauniiden tyttöjengiläisten keskuudessa hän tuntee itsensä varikseksi. Päivänkakkaran vanhemmat kuolivat muutama vuosi aikaisemmin ja jättivät hänen ja veljensä haltuun velallisen tilan. Veloista johtuen hän ei ole voinut kunnostaa omistukseensa päätynyttä kartanoa ja on viime vuodet elänyt ongelmien kanssa. Saapuminen kouluun vapautti Päivänkakkara kotona olleista paineista ja liittyminen tyttöjengiin toi hänelle sen kaivatun vaihdoksen hänen tavalliseen elämäänsä. Päivänkakkara on jääräpäinen ja itsenäinen ja ei aina tiedä kuinka käyttäytyä muiden seurassa – erityisesti muiden nuortennaisten sillä hän on koko lapsuutensa viettänyt poikien kanssa.

Voimat: Päivänkakkara voi nimensä mukaisesti kasvattaa kyseisiä kukkia tyhjästä.
Värit: tumma ja vaalea oliivinvihreä

Ikä: 17
Tärkeimmät suhteet: Nuohooja (vanhempi veli), Myräkkä (ihastuksen kohde)
Synnyinmaa: Ranska
Huonetoverit: Varpu, Tikki, Suklaa

Jengipari: Myräkkä


vinha-02.jpg

VIHA JA RAKKAUS
Kutsumanimi: VINHA

Voimat: Muille ei ole oikein selvinnyt mitä voimia Vinhalla on.
Värit: musta, punainen, oranssi

Ikä: 19
Tärkeimmät suhteet: Revontuli (läheisin ystävä)
Synnyinmaa: Itävalta
Huonetoverit: Naamio, Amor, Orvokki

Jengipari: Jäätuli


tikki-02.jpg

TIKKI-LIINA
Kutsumanimi: TIKKI

Ei ole mikään salaisuus, että Tikki on kuuluisan ompelijasuvun perillinen ja hänen taitonsa maineen mukaiset. Suurinosa jengiläisten vaatteista ovat hänen tekemiään. Ainoastaan tehdessä vaatteita Tikin aina vihainen ilme pehmenee, mutta harvoin kukaan pääsee näkemään häntä työnteossa. Kukaan ei tiedä mistä hänen vihansa on peräisin, mutta hän on silti yksi tyttöjengin korvaamattomista jäsenistä. Tikki harvoin sanoo sanaakaan. Hän yleensä seuraa muita kuin varjo ja tekee mitä pyydetään.

Voimat: Muut ei osaa sanoa missä menee Tikin voimien ja lahjakkuuden raja vaatteiden teossa. Selvää kuitenkin on että hänen voimansa liittyy ompelemiseen.
Värit: lila, valkoinen

Ikä: 18
Tärkeimmät suhteet: -
Synnyinmaa: Irlanti
Huonekaverit: Varpu, Suklaa, Päivänkakkara
Jengipari: Harmaasusi